Facebook

1 year ago
Fotos de la biografía

Tic,tac,tic,tac...🕠⌛

1 year ago
Ajuntament de Begues

📢 Dimecres, dia de #SantEsteve, a #Begues tornarà a haver-hi la tradicional pujada en bicicleta al #Montau. A partir de les 10h, i des de les instal·lacions esportives. Organitza el Club ... See more

« 2 de 38 »

Sponsors Principals

Organitzadors

Col·laboradors

Quan i on?

Diumenge 18 de Març de 2018

Piscina Municipal de Begues, Barcelona

Preu?

29 € Ciclistes federats

35 € Ciclistes no federats

Plaçes disponibles

Límitades a 850

Recorregut

 •  43 km – 1200 m desnivell
0Km
Distancia Recorregut
0m
Desnivell Recorregut

El proper diumenge 18 de Març de 2018, el Outside Sport Begues organitza amb la col·laboració de Club Ciclista Begues la V Marxa BTT dels 5 Pics de Begues.

La marxa BTT esdevé integrament al terme municipal de Begues, aprofitant el seu entorn i el del Parc Natural del Garraf. Aquesta nova edició de la marxa, oferirà a 850 participants, un circuit amb una distància aproximada d’uns 43 kilòmetres amb un desnivell positiu d’aproximadament 1200.

El tret de sortida serà a les 9 del matí a la Piscina Municipal, a la zona esportiva.

Es tracta d’una ruta circular al voltant del poble de Begues on s’enfilen les cims més importants de Begues. El circuit té moltes variants, pista forestal, pujades i baixades tècniques i corriols d’allò més divertits pels més agosarats. Des de el cinc pics que es coronen, es pot veure una magnífica imatge del poble de Begues.

La marxa transcorre per molt camins particulars i de propietat privada, per tant, us demanem tenir la major cura i respecte sobre aquests terrenys i puguem gaudir tots durant molts anys. Donar les gràcies a l’Associació de Propietaris Forestals i Agrícoles de Begues per permetre transcorre la marxa per les seves finques. Aquesta ruta de bicicleta de muntanya té l’objectiu de promoure el món de l’esport dins del turisme de muntanya de Begues i conèixer tota la flora i fauna que envolta aquest meravellós poble.

Donar les gràcies públicament a tots els col·laboradors, voluntaris i Ajuntament de Begues que han fet que aquest projecte tingui continuïtat i sigui una realitat al nostre poble. Res hagués estat possible sense la seva desinteressada col·laboració.

Diumenge 12 de Març de 2017.

 • 7.30h – 08.30h Entrega de dorsals a la Zona Esportiva Municipal.
 • 9.00h – Sortida de la V Marxa 5 Pics de Begues.
 • 10.30h – 11.00h Arribada prevista dels primers participants.
 • 13.00h – Entrega de premis.
 • 14.30h – Hora límit per l’arribada del últim ciclista.

Els participants de la marxa disposaran d’aquests serveis:

 • Maillot «5PICS 2018».
 • Obsequis per a tots els participants.
 • Circuit marcat amb cinta i cal.
 • 2 Avituallaments ( líquid + sòlid ).
 • Cronometratge amb Xip per radiofreqüència.
 • Dorsal personalitzat per cada participant.
 • Butifarra i beguda després de la marxa.
 • Classificació on-line i diploma personalitzat.
 • Assistència sanitària durant i després del recorregut per una ambulància amb personal qualificat ( un metge i un ATS).
 • Trofeus als 3 primers classificats  ABSOLUT masculins , als 3 primers classificats ABSOLUT femenins.
 • Servei de dutxes i vestuari a les instal·lacions esportives municipals.
 • Servei de rentat de bicicleta.
 • Servei de fotografia al recorregut, al final de la prova i a l’entrega de premis.

Puedes realizar la compra del culot o maillot aquí                                     Consulta la carta de mesures del maillot aqui.

Reglament

 1. Els organitzadors d’aquesta marxa BTT no competitiva es reserva el dret a modificar el recorregut i /o anul·lar aquesta marxa si les circumstàncies o autoritats així ho indiquin.
 2. Els camins estaran senyalitzats, però tingueu cura ja que estan oberts al tràfic, respecteu les normes de circulació i màxima atenció al creuament de carreteres.
 3. En cas d’accident, l’organització dona servei només fins a l’hospital més pròxim, l’assistència sanitària serà coberta per la llicencia BTT, que en cas de no tenir es pot contractar amb la inscripció (assegurança d’un dia).
 4. L’import de l’inscripció, en cap cas podrà ser retornat a un participant que no pogui assistir a la marxa.
 5. Les inscripcions son personals i intransferibles, només poden se utilitzades per la persona inscrita.
 6. Tots els participants disposarà d’una Assegurança en cas d’accidents.
 7. És obligatori l’ús del casc per a la seguretat del participant en cas d’accident.
 8. Queda prohibit llençar deixalles o qualsevol altre tipus d’objecte, com per exemple, càmeres d’aire, ampolles d’aire comprimit, etc.
 9. Cal respectar i no malmetre l’entorn ni les propietats privades per on passa la marxa.
 10. És una marxa oberta al trànsit, per tant, cal respectar les normes de circulació així com les indicacions del personal de l’organització. Cada participant haurà de seguir el recorreguts senyalitzats.
 11. Us demanem cordialitat amb la resta de participants. Recordeu que és una marxa BTT no competitiva, per tant, s’ha d’entendre que no tothom anirà al mateix ritme. Tot i així, el recorregut té una dificultat mitja/alt que requereix un mínim entrenament.
 12. L’organització no es fa responsable dels accidents que els participants puguin ocasionar o patir.
 13. Els participants menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna. A més, hauran d’anar acompanyats d’un participant major d’edat durant la marxa.
 14. L’organització es reserva el dret a excloure a totes aquelles persones que no tinguin un bon comportament amb la resta de participants o membres de l’organització.
 15. La inscripció dóna dret a participar a la marxa BTT, maillot commemoratiu de la seva participació, botifarrada + beguda a finalitzar la Marxa i entrar en el sorteig de diferents regals.
 16. Si per causa de força major meteorològiques o de qualsevol altre tipus no es pot celebrar la pedalada l’organització no retornarà l´import de les inscripcions però farà lliurament als participants de tots els regals que corresponen, en aquest cas s’hauran de pagar les despeses de gestió i enviament.
 17. L’organització es reserva el dret de modificar o suspendre la pedalada davant qualsevol imprevist que no estigui contemplat en aquest reglament.
 18. El fet d’inscriure’s autoritza a l’organització a utilitzar gratuïtament les imatges fixes i de vídeo de les persones participants.
 19. El fet de participar comporta l’acceptació del reglament i la renúncia a tots els drets contra l’organització derivats dels danys que es puguin ocasionar durant la Pedalada.
 20. L’organització es reserva el dret d’excloure a qualsevol participant per el fet de no complir el Reglament.
 21. Tot allò que no estigui previst queda sota la decisió de l’organització.

Contacte